OM HJEMKOMST OG EN PRIKKET SWEATSHIRT

IMG_5841Sweatshirt: ASOS (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C

Jeg er tilbage i København efter en virkelig skøn og sjov weekend i Warzsawa. Mine ben er ømme på den der måde, som de altid er efter en storbyferie og mine fødder har også fået sig et par vabler 😉 Heldigvis har jeg ikke de helt store planer om at skulle bevæge mig specielt meget i dag. Jeg tager nok en times tid i Fitness World og derefter står den primært på computertid. Sådan er det, når man tager 3-4 dage ud af kalenderen. Jeg satser også på at skulle mødes med Katten for det er 2,5 uge siden sidst, så der er sikkert ret mange ting, som skal catches up på.

Billederne her er fra i går, hvor Warzsawa ikke viste sig fra sin alle bedste side. Det regnede mere eller mindre hele dagen, på den der støvede, tågede og meget våde måde. Der fik vi ikke set det helt store, udover en masse cafèer, selvfølgelig 😉

Som I kan se, var jeg hoppet i et fuldt ASOS-outfit. Bukserne kender I allerede og modellen er og bliver verdens bedste. Sweatshirten var en del af min seneste levering og vi er allerede blevet fine venner. Jeg elsker at den er forholdsvis simpelt og kan bruges til det meste, samtidig med, at den også har lidt kant og er lidt anderledes. Skulle jeg nævne èn positiv ting ved, at vi går koldere tider i møde, så skulle det dog være, at det bliver sweatshirt-sæson.

Kan I have en skøn tirsdag <3

IMG_5861

IMG_5836

IMG_5872

IMG_5848

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments