SØNDAGSSTILEN

IMG_5738Adlinks:Dress: MbyM (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C

Go’mandag morgen alle zusammen. I skrivende stund, befinder jeg mig stadig i Warszawa og har netop sat mig ind på en cafè, for at få ordnet lidt arbejde. Turen går først tilbage til København i aften, så jeg har stadig lidt af byen til gode. Vi har haft den sjoveste weekend og jeg er simpelthen så positivt overrasket over, hvor skønt her. Lige pt. regner det temmelig meget, så jeg krydser fingre for, at det holder op senere.

Nu vi snakker om regn, så I så den snap jeg postede i går (Miekirstine) ALDRIG i mit liv, har jeg oplevet et så voldsomt skybrud. Det var både vildt skræmmende og vildt sjovt.

Billederne her er fra i går, hvor jeg var hoppet i en fin og klassisk sag fra MbyM. Vejret hernede har været helt perfekt (når man lige ser bort fra i dag) på den der måde, hvor man både kan have bare ben og lange ærmer. Så snart jeg har lukket ned her, skal vi ud og se lidt mere af byen og så er planen, at slutte af på et sted, der skulle være en af de bedste mellemøstlige restauranter. Spørg lige om jeg glæder mig? Maden hernede er virkelig et kapitel for sig selv og jeg glæder mig til at dele lidt tips med jer.

Kan I have den bedste mandag <3

IMG_5771

wa

IMG_5775

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments