WARSZAWA

IMG_5698T-shirt: Ebay Jeans: Gina Tricot

Hej alle zusammen og rigtig glædelig søndag. Her får I lige et lille postkort fra Warszawa, hvor jeg har tilbragt weekenden og stadig befinder mig. Byen har vist sig, at være langt mere fantastisk, end hvad jeg havde turde håbe på. Her er både smukke bygninger, cool mennesker, gode butikker, masser af grønne områder og ikke mindst virkelig god mad. Vi har simpelthen spist SÅ godt hernede og hvis I følger med på snappen (Miekirstine) så har I også set hvert eneste måltid 🙂

Jeg har selvfølgelig computeren fyldt med billeder, som jeg nok skal dele senere hen. Vi vender først hjem mod København i morgen aften, så der er heldigvis stadig god mulighed for at udforske byen endnu mere.

Kan I have en skøn aften <3

IMG_5689

IMG_5717

IMG_5696

IMG_5687

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments