MANDAGSSTILEN OG MANDAGSSNAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAffiliatelinks: T-shirt: Pieces (HERE) Top: Gina Tricot Jeans: Gina Tricot (HERE) Shoes: Gardenia (HERE & ON SALE HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE)

Go aften chicas! Håber at I har haft en dejlig mandag? Min har været en blandet en af slagsen. På mange måder ret mandagsagtig, hvor mange ting ikke helt er gået som de skulle og på andre måder har den faktisk været ganske fin. Hvis I har fulgt med på snappen (Miekirstine) så har I nok allerede set, at jeg har tilbragt en stor del af dagen, med at lave noget som mandagsagtigt, som drinks. I løbet af de næste par måneder, kommer jeg til at dele nogle fine opskrifter i samarbejde med Eva Solo og noget af det, skulle forberedes i dag. Jeg havde dog et mindre uheld midt i processen (måske noget med, at jeg kom til at tabe en karaffel i vasken, så den gik i 1000 stykker). Jeg fandt heldigvis en løsning i løbet af kort tid og alt endte godt. Så ser man bort fra det lille uheld, og de tre gange, jeg er cyklet ind i en regnbyge, så har det været en ganske god dag.

Her til eftermiddag var jeg også et smut forbi Polhem PR, hvor Simone, der arbejder derinde, var så sød lige at skyde de her billeder af mig. Sådan må man jo klare den, når ens faste fotograf vælger at rejse langt væk.

Jeg var hoppet i to nye ting fra Gina Tricot. Toppen har jeg ikke kunne finde online, men jeg ved at den er i butikkerne. Mine jeans fortjener altså også lige et fint ord med på vejen. Min kærlighed til boyfriends jeans vil ingen ende tage og dem her bliver bestemt ikke mindre geniale, af den fine detalje med syningen på mindten. Har I forresten nogensinde prøvet Gina Tricots jeans? Ellers kan de altså varmt anbefales. Jeg har en del par i min samling og de er altså virkelig gode holder sig vildt godt.

Nu vil jeg overveje at finde på nogen aftensmad, inden jeg skal bruge min aften foran skærmen med fotoredigering og andre praktiske ting.

Kan I have en skøn aften <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments