BOHEME

IMG_5398Dress: Envii (HERE) Bag: A.P.C Shoes: Superga (HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Hola chicas og rigtig glædelig fredag <3 Jeg håber at I er i fuld gang med at nyde solen og varmen. Mon ikke det bliver det sidste rigtige sommer, vi får i år? Jeg ville egentlig også bare tjekke ind og sige rigtig god weekend. Og så også lige vise jer de her billeder fra i Onsdags, hvor jeg endnu engang var hoppet i en ny sag fra Envii’s nye fantastiske kollektion.

Jeg elsker virkelig modellen og ikke nok med, at den er enormt pæn, så er den også vanvittig behagelig at have på og man føler sig bohemet, på den der gode måde, når man går rundt i den. Den findes også i det smukke blomsterprint og lige pt. sidder jeg og prøver at finde på en god grund til at jeg kan tillade mig at købe den 😉

Kan I have en skøn aften derude <3 Jeg tjekker ind i løbet af weekenden med en ny venindebog , saved Items og en masse andre gode sager.

IMG_5425

IMG_5436

IMG_5419

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments