NYE ENVII-FAVORITTER, YNDLINGSJAKKEN OG ET SPØRGSMÅL

IMG_5165Coat: Gina Tricot (HERE) Top: Envii (HERE) Jeans: Monki (ON SALE HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Go’ aften alle zusammen. Jeg håber at jeres mandag har været dejlig og blid? Min har været ganske fin og selvom jeg havde en to-do liste der var så lang, at jeg var nødt til at sætte mit ur til kl. 6, så har der også været plads til små hyggelige pauser. Jeg smuttede bl.a forbi et hyggelight formiddagsevent med EOS på Höst (en af Københavns aller bedste og pæneste restauranter, hvis I spørger mig). Det var så hyggeligt, lige at komme ud og væk fra skærmen en times tid og når maden tilmed ser sådan her ud, så kan man vist på ingen måde klage.

Billederne her snyder faktisk en smule, for de er slet ikke fra i dag – faktisk er de helt fra i fredags. Det er sjældent at jeg ligefrem har et arkiv af outfitbilleder og 9 ud af 10 gange, viser jeg dem også på dagen. Men det jeg egentlig gerne vil snakke lidt om, er min bluse, som er fra Envii’s nye kollektion. Har I set den?? Ellers kan jeg altså anbefale lige at slå et smut forbi deres webshop. Der er simpelthen så mange pæne ting og det er afgjort, deres bedste til dato – hvis I spørger mig. Jeg havde selvfølgelig sat den sammen med en af mine andre nuværende favoritter – jakken fra Gina Tricot. Som jeg også fortalte her, så vil jeg altså gå så langt som at kalde det for den perfekte overgangsfrakke.

Nu vil jeg køre op og snuppe et hold i Fitness World. Jeg er desværre nødt til at holde lidt igen med løbeturene, fordi smerterne i min fod er vendt tilbage. Det er simpelthen SÅ irriterende og ikke mindst virkelig frustrerende. Jeg var i hvert fald nok lige lidt for hurtig til at erklære mig selv 100% rask på de sociale medier. Det kan være, at det er straffen 😉 Jeg overvejer lidt, om jeg skal opsøge en fysioterapeut, for min læge mente jo ikke at den fejlede noget. Men altså noget må der jo være galt. Har I mon nogen erfaring med den slags? Og I må endelig ikke holder jer tilbage, hvis I evt. kan anbefale en bestemt fysioterapeut.

Rigtig god aften derude <3

IMG_5196

IMG_5224

IMG_5210

IMG_5196

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments