PÅ EN HELT ALMINDELIG TIRSDAG

IMG_0817

Knit: Munthe (HERE) Jeans: Monki (ON SALE HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Balenciaga Sunnies: KBL

I går var en rar dag og tempoet var helt perfekt. Ikke for travlt og ikke for langsomt. Jeg lagde ud med en omgang træning i Fitnessworld (glæder mig virkelig til at jeg snart kan løbe igen) og efterfølgende handlede det om det det her en farvelkrammer til Ricky. Derefter gik turen tilbage til hjemmekontoret, hvor jeg var en smule sløv og langsom, men det må man også gerne være engang imellem. De seneste eftermiddagstimer brugt på at se min venindes nye lejlighed og nyde en G&T. På vejen hjem købte jeg take away og spiste det mens jeg læste kogebøger og researchede til nye og spændende opskrifter. Sådan kan en helt almindelig tirsdag i mit liv også se ud 🙂

Dagens størtste nedtur må næsten være de kolde temperature, men så er det jo godt, at jeg lige har fået en ny strik, fra Munthes helt nye kollektion. Jeg kan ikke finde den i cardigan-versionen online, men jeg ved, at den er i butikkerne nu. Derudover var jeg igen igen hoppet i de blå sko fra ASOS, som også har vist sig at være de helt perfekte hverdagssko. Jeg er bestemt ikke god til at gå i høje hæle, men med de her, er der ingen problemer.

Skal vi lige vende tirsdagens største optur, så var det nok, at min fætter kvalificerede sig til semifinalen i roning. Den skal de ro i eftermiddag, så jeg sidder med krydsede arme og ben foran skærmen. Det kunne altså være sejt, hvis vi kunne få en OL-medalje i familien igen.

Må jeres onsdag blive skøn og rar <3

IMG_0826

IMG_0823

IMG_0862

IMG_0778

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments