EN LEOPARDTOP OG EN ROLIG WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERATop: Ganni (IN BLACK HERE & SIMILAR ONE HERE) Jacket: Mango (ON SALE HERE) Trousers: Gina Tricot – old season (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C

Go’morgen alle zusammen og rigtig glædelig mandag. For mange er det nok årets mest mandags-agtige mandag og dagen, hvor mange slutter deres sommerferie. Jeg sidder i hvert fald totalt klar her foran skærmen og glæder mig faktisk til, at der kommer lidt mere aktivitet i min indbakke. Jeg er så klar til den nye sæson, som jeg kan blive.

Måske har det også noget at gøre med, at jeg har haft en forholdsvis rolig weekend. Eller jeg har lavet noget hele tiden og været ude både fredag og lørdag, men når dagstimerne primært består af hygge, sammen med venner og familie, så føles det som om, at man kommer helt ned i gear alligevel.

Billederne er fra i lørdags, hvor jeg var ude og drikke en kop kaffe og gå en tur med min veninde, Julie. Her over sommeren har vi både været i Kroatien og Paris sammen, så vi har mere eller mindre hængt ud hele tiden. Pludselig gik der lige halvanden uge, hvor vi ikke så skyggen til hinanden og så er der altså en del løse ender, som der lige skal catches op på 😉

Jeg var hoppet i en ny stroptrøje fra Ganni, som jeg faktisk købte i deres outlet-butik på Christianshavn, tidligere på ugen. Jeg tror at den er fra en gammel sæson, men modellen findes bådes i hvid og sort lige her.

Nu vil jeg hoppe i træningstøjet og tage en time i Fitnessworld. Speakning of fitness, så er der i øvrigt stor fremgang med min skade i foden. I går tog jeg chancen og løb en lille tur på 6,5 km og der var (næsten) ingen smerter. JUHU. Men jeg tager den stadig med ro og kaster mig ikke ud på de der lange distancer, før jeg er 100% sikker på at jeg er all good.

Kan I have en skøn mandag <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments