OM FREDAG AFTEN OG LIDT ÆRLIG SNAK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coat: Minimum – old season (SIMILAR HERE) Dress: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

I går var det fredag og damerne skulle ud. Pigerne fra Impression PR havde inviteret på middag og kolde drinks, i penthouse-værelset på Hotel Kong Arthur. Alt var gennemført med flotter balloner, mulighed for at blive dullet op af pigerne fra The Powder Room og hårspray og make up på toiletterne og hvad der nu ellers hører sig til. De to Impression-piger er simpelthen så dygtige og blive ved at imponere mig.

Som I kan se, så endte jeg også med at hoppe i min fine nye kjole fra ASOS. Jeg er virkelig glad for den og den fik også mange fine komplimenter. Det er ret utroligt, at man kan få sådan en fin kjole til så få penge. Kvaliteten er der ikke en finger at sætte på. Derudover bliver jeg også nødt til lige at fremhæve mine blå sko, som jeg også viste her. I går var første gang jeg havde dem på og jeg var faktisk en smule nervøs, for en dårlig fod og nye (og spidse) sko lyder ikke som den helt optimale kombination. De var en kæmpe succes og da jeg kom hjem i nat, var mine fødder hverken trætte eller ømme.

I dag har den stået på lidt træning og blog-arbejde og senere skal jeg ses med min veninder. Noget jeg egentlig trænger ret meget til, for hvis jeg skal være ærlig, så har mit humør ikke været helt på toppen, her de sidste par dage. Ikke at der er noget alvorligt galt, men det er nok mere sådan en lille eksistentiel-slut-20erne-krise. Jeg har faktisk virkelig svært ved at sætte ord på, hvad det præcis er. Men jeg vil ønske, at jeg kunne, for jeg kunne egentlig godt tænke mig at uddybe det lidt herinde, for jeg er sikkert ikke den eneste med de tanker. Det kunne være at jeg skulle gøre et forsøg! Uanset hvad, så ved jeg at der er en ting, som med sikkerhed kan få mit gode humør tilbage og det er mine gode veninder.

Kan I have en skøn lørdag derude <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments