HEY HEY FRIDAY

IMG_0644

Shirt: Gina Tricot (HERE) Trousers: Gina Tricot – old season (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C

Så er det endelig blevet fredag og det er der sikker mange af jer, som også har det vildt over 🙂 Selv har jeg gang i en ganske rar en af slagsen. Jeg startede med et besøg hos The Powder Room, hvor jeg fik en meget tiltrængt opfyldning af mine vipper. Efterfølgende har jeg egentlig bare været plantet hjemme foran computeren, hvor jeg havde lidt blog-arbejde og noget så spændende, som et regnskab, der skulle ordnes.

Om et par timer hopper jeg i denne festlige kjole (tror jeg nok) og mødes med en af mine favoritter til et glas vin og derefter skal vi til fødselsdagsfest hos de seje piger fra Impression PR. Deres fester er altid en kæmpe succes og der plejer at været fart over feltet. Derudover glæder jeg mig bare til at gense flere af mine blog-kollegaer, som jeg ikke har set hele sommeren.

Billederne er fra i går, hvor jeg var hoppet i min nye skjorte fra Gina Tricot. Den er en KÆMPE succes og den fik så mange fine kommentarer. Det er helt sikkert ikke sidste gang, I ser den på mig og jeg overvejer også lidt, om jeg skal skynde mig at købe den sorte version.

Om aftenen kastede jeg mig ud i en ny opskrift, da min veninde, Maria, kom på besøg. Den blev virkelig god, hvis jeg selv skal sige det og gæsten var også glad 🙂 Jeg fik heldigvis skudt en masse billeder, så jeg satser stærkt på at dele opskriften i morgen. I kan også se et lille sneak peak henne på Insta.

Kan I have en skøn og festlig fredag <3

IMG_0665

IMG_0667

IMG_0641

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments