ONSDAGENS OUTFIT OG TORSDAGENS PLANER

IMG_0475

Shirt: Munthe (IN BLACK HERE & SIMILAR ONE HERE) Trousers: & Other Stories (HERE) Shoes: Superega (HERE) Bag: A.P.C

Hej chicas og glædelig torsdag <3 Hvis I følger med henne på Insta, så ved I nok allerede, hvordan min dag i dag har set ud. Som jeg også skrev herinde i går, så har jeg forsøgt at lave sådan en “følg-min-dag-historie” på det nye Insta-snapchat. Jeg ved sgu ikke helt, om jeg synes at det fungerer? Hvad tænker I?

Desuden havde jeg ikke lige tænkt mig om, da jeg satte hele legen i gang, for her til eftermiddag skulle jeg ud til Anne Q skincare, som er i fuld gang med at behandle min hud. Jeg skulle have en ret voldsom behandling, som ville få mig til at se medtaget ud. Sagt på en mild måde. Anne-Mette, som behandler mig, havde også advaret mig og sagt, at det nok ikke var nogen god i idè, ikke at lave planer for resten af dagen. Det er i hvert fald helt sikkert, at I ikke får mit ansigt at se i den insta-historie, for jeg ser farligt ud 😉

Men jeg skal nok gøre den færdig, for jeg har nemlig købt ind til en ny opskrift, som jeg skal prøve og hvis det bliver en succes, så kommer den selvfølgelig op herinde. Jeg får også besøg af mine veninde, Maria, og jeg håber ikke at hun bliver skræmt, når hun ser mit ansigt..hehe..

Billederne her er fra i går, hvor Emilie var så sød at agere fotograf. Jeg var hoppet i en helt ny skjorte fra Munthe, som faktisk er så ny, at den ikke er kommet online i hvid endnu. Hvis man er på udkig efter noget i samme stil, men til en lidt mere budgetvenlig pris, så kan jeg lige tippe om den her fra Mango, til ingen penge. Bukserne har I set en del gange efterhånden og de skulle også vise sig at være et ligeså godt køb, som jeg forudså.

Kan I have en god aften derude <3

IMG_0497

IMG_0523

IMG_0531

IMG_0488

Indlægget indeholder reklame i form af affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments