LYSERØDE BUKSER, INSTASTORIES OG ONSDAGSSNAK

IMG_0444

Top: Minimum Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C

Hola Chicas <3 Håber at I har haft en dejlig dag? Det kan I tro at jeg har. Jeg har bl.a spist morgenmad sammen med denne fantastiske dame, som jeg ikke har set hele sommeren. Vi har heldigvis allerede en (festlig) aftale på fredag, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Efter en lang weekend ude af byen, trænger jeg efterhånden til at komme ud og svinge hofterne 😉 Jeg har I øvrigt købt den her fine og festlige kjole, som passer perfekt til anledningen.

Efter morgenmaden skulle jeg et smut forbi min læge, for at få undersøgt min fod. Han kunne heldigvis konkludere, at der ikke var tale om noget alvorligt og at det nok var overbelastning. Han anbefalede mig selvfølgelig at holde en pause fra løb. Så det må jeg jo gøre – men det bliver bestemt ikke nemt.

Vi bliver næste nødt til lige at vende dagens helt store historie: INSTASTORIES!! Hvad siger I til det? Godt tænkt af Instagram, det må man give dem og det er virkelig spændende at se, om det mon bliver snapchats død. Ingen ved det. Personligt var jeg lige blevet så glad for at bruge snapchat og min aktivitet på Insta var også dalende. Når alt kommer til alt, så er jeg personligt ligeglad med, om det er på det ene eller det andet medie, at jeg skal være aktiv. Det vigtigste er funktionerne og der er fordele og ulemper ved begge, hvis I spørger mig. Jeg tror at jeg giver det der Instastories en chance i løbet af de næste par dage. Kunne det være en idè at tage jer med på farten i morgen og give et indblik i hvordan en almindelig torsdag kan se ud? Det tror jeg vi prøve. I kan følge mig HER.

Og nu til det, som indlægget egentlig skulle handle om: Billederne. De er fra i går, hvor jeg kom tilbage til København. Der lå hele to pakker fra ASOS og ventede på mig og jeg kan godt fortælle jer, at de var fyldt med gode sager og det hele sad mere eller mindre som det skulle. De lyserøde bukser var en af tingene og jeg har SÅ meget optur over dem. De var også det første min veninde kommenterede, da vi skulle mødes til take away. Faktisk tror jeg at hun endte med at gå direkte hjem og købe et par. Men til den pris, er det næsten også dumt at lade være. 😉

Jeg må hellere også huske at sige tak til alle jer som har skrevet til mig, at I mangler nogle indlæg her på bloggen. Det viser sig, at alle mine indlæg fra Januar og til Juni i år, ikke er kommet med i flytningen. De findes heldigvis et sted ude i cyberspace og jeg ved, at de dygtige mennesker henne hos Bloggers Delight, kæmper hårdt for at finde dem. Det betyder selvfølgelig også, at flere af mine rejseguides og opskrifter ikke findes nogen steder lige nu, men de skulle meget gerne være tilbage snart.

Om to sekunder hopper jeg op på cykelen og sætter kurs mod Vanløse. Min elskede søster har fødselsdag i dag og hun har inviteret på middag og hygge. Jeg har selvfølgelig købt den fineste gave, som jeg glæder mig til at give hende.

Kan I have en skøn aften <3

Indlægget indeholder reklame i form at affiliatelinks

IMG_0413

IMG_0448 (1)

IMG_0421

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments