EN MANDAG FORAN SKÆRMEN OG EN FOD DER GØR ONDT

IMG_0356

Reklamelinks: Sweatshirt: Custommade AW16 Jeans: Monki (ON SALE HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C 

Hej alle zusammen og rigtig glædelig tirsdag. Om en lille times tid hopper jeg igen på og toget og sætter kursen hjem mod København. Jeg har været hos mine forældre på Fyn, siden fredag eftermiddagen. Formålet har både været at tilbringe en masse kvalitetstid med min familie, men jeg har også haft brugt for ro (og ingen festlige fristelser) i forbindelse med flytningen af bloggen. Det har virkelig været rart.

Jeg glæder mig også til at komme tilbage og ses med nogle jævnaldrene og til ikke at tilbringe alle mine vågne timer foran en computerskærm 😉 Dog har weekendens aller største udfordring været min fod. Jeg har allerede fortalt lidt om den henne på snappen, men det korte af det lange er, at den bare gør ondt. Ondt på den der måde, hvor det føles lidt som om, at nogen har tabt en kæmpe klods ned over den. Det er der bare ikke og jeg aner ganske enkelt ikke hvor smerterne kommer fra.

Den opmærksomme læser ved nok, at jeg er mere eller mindre besat af at løbe og gerne hver anden dag, som minimum. At få det taget fra mig, er noget af det jeg frygter aller mest. Heldigvis er det ikke så slemt, at jeg ikke kan løbe på det, men jeg tør næsten ikke at gøre det, i frygt for at det bliver værre. Heldigvis har jeg en tid ved lægen i morgen – så håber jeg bare ikke at han fortæller mig, at jeg skal holde mig i ro i tre uger. Så ved jeg faktisk ikke hvad jeg skal gøre. Kryds lige fingre, ik!

Billederne er fra i går, hvor jeg som sagt, sad begravet foran skærmen 90% af tiden. Så der er ikke det helt vilde at berette om 😉 Som I kan se, var jeg lige ude og blive luftet en enkelt gange, da min mor og jeg skulle ud og handle ind til lækker vegetarisk aftensmad.

Kan vi have en skøn dag derude <3

IMG_0384

IMG_0392

IMG_0348

IMG_0391

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments