WEEKENDSTATUS

IMG_0071Adlinks: T-shirt: & Other Stories (HERE) Jeans: Monki (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Hej alle zusammen og rigtig glædelig søndag Jeg fik slet ikke lavet nogen opdatering herinde i går og det var altså ikke med min gode vilje, men tiden var ganske enkelt ikke til det. Alligevel brugte jeg størstedelen af dagen foran skærmen, hvor jeg fik finpudset de sidste detaljer på den nye blog og sat et hav af gamle indlæg i system. Alt skal helst være klar, når den går i luften i morgen og der er stadig en del ting, som skal klares i dag. Sådan en flytning er altid lidt spændende og jeg har altid sådan en lille frygt for, at det hele går tabt et sted ude i cyberspace. Jeg stoler ikke 100% på teknik, men jeg ved, at jeg er i gode hænder og arbejder med meget dygtige folk, så det hele skal nok gå.

Jeg er hjemme på Fyn her i weekenden og det samme er min søster og hendes familie. Jeg har ikke set mine små nevøer i alt for lang tid, så jeg har forsøgt at finde en fin balance mellem at være moster der sidder foran computeren og moster, der gerne vil lege. Det er skam gået ganske fint, hvis jeg slev skal sige det.

Min største bekymring lige pt. er faktisk min højre fod. Den yderste del af overfladen er hævet op og det har den været de sidste tre dage. Den er også øm og det føles mest af alt som om, at der er nogen, der har tabt en tung sten ned på den. Det er der bare ikke og jeg aner simpelthen ikke hvordan det er opstået. Det er altså ret frustrerende, når man er mere eller mindre afhængig af at løbe en tur i ny og næ. Hvis der skulle sidde nogle fod eksperter derude, så skal I endelig ikke holde jer tilbage, hvis I har et godt tip eller to?

Billederne er i øvrigt fra dagen i går, hvis jeg var hoppet i et godt klassisk t-shirt & jeans-outfit. Perfekt til en dag foran computeren. T-shirten købte jeg kort tid inden jeg skulle til Paris, fordi jeg tænkte, at den ville være så fin at have på dernede. Jeg endte naturligvis med at glemme den, da jeg skulle pakke kuffert, så nu pryder den de Fynske gader i stedet 😉

Kan I have en skøn søndag derude ?

IMG_0129

IMG_0096

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments