TORSDAGENS OUTFIT, WEEKENDENS PLANER & EN NY BLOG

IMG_0052Adlinks: Shirt: Custommade Trousers: Munthe Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C

ENDELIG er det blevet fredag og det er altså en af de fredage, som jeg har glædet mig til i rigtig lang tid. Jeg sætter nemlig kursen mod Fyn, hvor hele min familie bliver samlet over weekenden. For det første har jeg ikke været på Fyn i noget der føles som evigheder og for det andet, så føler jeg heller ikke, at jeg har set min familie i alt for lang tid. Det bliver SÅ godt og jeg kan allerede dufte hyggen, rødvinen og grillen 😉

Billederne her er fra i går, som i bund og grund var en rigtig fin og rar dag. Jeg fik klaret de aller sidste ting på min to-do-liste og sat et punktum i projekt-oprydning (nu skal jeg nok stoppe med at snakke om det). Om eftermiddagen var jeg forbi Bloggers Delight, for at at få klaret et par tekniske og designmæssige ting med min nye blog. Jeg har svært ved at blive helt tilfreds, for hvis jeg skal være helt ærlig, så elsker jeg layoutet på bloggen som det er nu og det er ikke helt nemt at ramme det samme. Heldigvis synes jeg, at vi kom frem til en rigtig fin løsning og jeg glæder mig sådan til at vise jer det. Husk at I kan følge processen henne på snappen (Miekirstine). Jeg viser også lidt mere af alt det nye lidt senere.

Jeg var hoppet i et rart og meget afslappende outfit, som skulle vise sig at være helt perfekt til en lidt kølig(ere) sommerdag. Det er nok også et lidt mere klassisk outfit, end hvad I ser mig i normalt, men det skal der jo også være plads til.

Nu vil jeg sætte kursen mod vest. Kan I have en skøn dag derude ?

IMG_9989IMG_0031IMG_0009IMG_0064

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments