PINK PINK PINK

IMG_9881Adlinks: T-shirt: Ganni (HERE) Jeans: Monki (SIMILAR HERE) Shoes: Vagabond (ON SALE HERE) Bag: A.P.C

I går modtag jeg min nye Ganni T-shirt med posten (high five til Boozt for deres lynhurtige levering) og jeg hoppede naturligvis i den, lige med det samme. Som jeg også nævnte tidligere på ugen, så havde jeg altså lovet mig selv, at jeg ikke skulle bruge penge på de der helt hypede ting. Men altså, den er jo bare så pæn, at jeg kunne rigtigt havde noget valg. Boozt har i øvrigt alle størrelser hjemme, så noget siger mig, at de har købt et kæmpe stort lager.

Jeg startede i øvrigt dagen på den bedst tænkelige måde. Jeg hoppede i løbetøjet og løb hele vejen til havnebadet ved fisketorvet. Hoppede i, svømmede et par baner og løb hjem igen. Det blev til 11 km i alt. Jeg elsker virkelig kombinationen af løb og svømning og vil sådan ønske, at Nørrebro lå lidt tættere på et af Københavns mange bade-steder. Det er næsten også noget af de eneste vi mangler 🙂 Resten af dagen blev tilbragt hjemme i lejligheden, med oprydning, rengøring og klargøring af den nye blog. Heldigvis sluttede jeg af til madklub, sammen med mine bedste veninder.

Dagen i dag bliver lidt i samme stil. Oprydning, blogarbejde og til sidst har min veninde inviteret til hygge og drinks i parken, fordi vi hun snart flyttet ud i den store verden. Noget der iøvrigt kommer til at have indflydelse på min næste rejse. Men mere om det senere.

Kan I have en skøn onsdag ?

IMG_9906IMG_9894

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments