SØNDAG, LEMONADE & EN SUPERKVINDE

IMG_9861Adlinks: Dress: & Other Stories Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Go’morgen alle zusammen og rigtig glædelig mandag ? Er der mon nogen af jer, som er kommet tilbage til arbejdet efter en ferie? Jeg har i hvert fald selv taget hul på en uge, som kommer til at stå på en masse tid bag skærmen. I dag er der faktisk lige præcis en uge til, at bloggen tager hul på et helt nyt kapitel og lige nu sidder jeg og arbejder på en hulens masse layout og designmæssige ting. Jeg har egentlig leget lidt med tanken om at tager jer med i processen henne på snappen og vise jer hvordan det skider frem. Så husk lige at følg med derhenne – mit brugernavn er Miekirstine.

Billederne her er fra i går, hvor jeg mere eller mindre, var lidt af en zombee hele dagen. Lørdag aften var jeg til fødselsdag hos min veninde og det hele endte med at stikke lidt mere af, end jeg havde forventet. Da klokken var 4 stod jeg stadig et sted i kødbyen og det var først ved en 5.30-tiden at jeg lå i min seng. Jeg er desværre født med verdens dårligste sove-gen, så jeg endte selvfølgelig med at stå op før kl. 9. Heldigvis var det første punkt på dagens program, en morgenmadsaftale med Kat og Ricky og derefter tog jeg faktisk hjem og hvilede min gamle krop.

Om aftenen havde jeg nemlig en aftale med ingen ringere en Queen B og 50.000 andre i parken. Her dagen derpå er jeg virkelig målløs. Virkelig. Jeg har altid godt kunne lide Beyonce, men har aldrig været den der helt store fan – indtil i går for der gik det altså op for mig, hvorfor hun efterhånden har fået en dronning status. Hun er jo for vild og nærmest overnaturlig smuk og talentfuld. Under koncerten tænkte jeg flere gange, hvordan det lige kunne lade sig gøre, at èn person blev verdens smukkeste, den dygtigste sangerinde, fik det lækreste krop og den sejeste personlighed. Hun har afgjort fået en ny superfan og i dag skal jeg lytte til Lemonade hele dagen lang.

Kan I have en skøn mandag ?

IMG_9822IMG_9852IMG_9832

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments