SOMMERDAGE & FERIESTILHED

IMG_9756Adlinks: Top: ASOS (HERE) Skirt: Pieces (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C 

Så fik sommeren for alvor meldt sin ankomst her i det danske og jeg har næsten ondt af mine forældre, som flygtede til Sardinien i torsdags og kommer tilbage præcis som de lover køligere vejr igen. Varmen kom meget belejligt for mig i torsdags, hvor jeg var til Musik i Lejet med Pieces. Så I lige den bil vi kørte derop i? Så bliver det altså ikke mere dansk sommer-agtigt, når man kommer kørende i sådan en på de grønne marker.

Turen derop tog et par timer og jeg tror simpelthen, at alt den friske luft fra den åbne vogn, slog mig helt ud. Da vi kom tilbage til København, natten til fredag, var jeg så træt, som jeg aldrig har været før. Det var jeg faktisk hele dagen i går, hvor billederne her er taget. I ved, på den der måde, hvor man er helt slap i kroppen og hjernen kun kører på 50%. Godt for min arbejdsmoral, at der kun landede en enkelt email i min indbakke 🙂 Aldrig har der været så stille. Så vildt synes jeg altså ikke at det har været de sidste par somre.

Fordi jeg er så heldig, at skulle være hjemme i min lejlighed i en HEL uge endnu, forkælede jeg mig selv med en smuk buket blomster, fra Dimseriet på Stefansgade (Nørrebros bedste plante/bolig-butik). Det er desværre den slags man må undvære, når man hele tiden er på farten. Dèt og så madvarer der har en enormt kort holdbarhedsdato.

Senere fik jeg min barndomsveninde, Kristina, på besøg. Hun bor i Odense, så vi ses desværre ikke så ofte. Jeg lavede mad til os og så hyggede vi resten af aftenen med drinks på altanen og hvad der nu ellers hører sig til. Hvilken ret jeg kastede mig ud i, kan I forresten se henne på snappen (Miekirstine).

Nu vil jeg hoppe i løbetøjet og sætte kursen mod svanemøllebadet. At kombinere løbeturen med et dyp i havet, er noget af det bedste jeg ved og det er jo om at udnytte muligheden for det, når den nu er her.

Kan I have en skøn sommerdag ?

IMG_9785IMG_9805IMG_9777IMG_9791

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments