SATURDAY NIGHT IN PARIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Dress: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Hej alle zusammen og rigtig glædelig mandag Mon ikke størstedelen af jer holder ferie? Jeg er tilbage efter verdens skønneste weekend i byernes by og føler mig helt ladt op af fantastisk fransk mad og venindetid. Pt. har jeg ingen rejser på programmet før til September, og det føles næsten helt mærkeligt oven på de sidste par måneder, hvor jeg næsten har været mere på farten end hjemme. Hvis jeg skal være ærlig, så glæder jeg mig faktisk lidt til at falde på plads igen og ikke mindst til at lave min egen mad. Det har jeg ikke gjort i over to uger nu, så jeg trænger virkelig 🙂

Derudover har jeg fuldstændig mistet overblikket over min lejlighed. Aldrig har der været så rodet og jeg kunne snildt bruge en hel uge på at få det hele på plads. I dag kommer min søde mor faktisk forbi og hun har lovet lige at give en hånd med. Vi er derude, hvor det føles som verdens mest uoverskuelige projekt og så kan en hjælpende hånd altså være guld værd.

Billederne her er fra lørdag aften i Paris. Vi var simpelthen så heldige med vejret og havde høj sol og sommer alle dagene. Kjolen fra ASOS købte jeg faktisk inden jeg rejste til Kroatien, hvor den selvfølgelig skulle have været med, men den nåede selvfølgelig lige præcis ikke at komme. Lidt træls, men på den anden side, så passer den nok også bedre til Paris. Derudover er det også yderst sjældent at jeg hopper i stramt tøj. Jeg bryder mig ganske enkelt bare ikke om at have det på. Men kjolen fik simpelthen så mange søde kommentarer med på vejen, at jeg måske burde overveje at dyrke den slags noget mere.

Kan I have den skønneste mandag ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments