KLAR TIL PARIS & EN RABATKODE TIL DANIEL WELLINGTON

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIndlægget er sponsoreret af Daniel Wellington

De mest nødvendige ting er pakket og jeg er tip top klar til at stige om bord på flyet til Paris, hvor jeg skal tilbringe de næste tre dage. Anledningen skyldes, at min veninde, Anne, er bosat dernede over sommeren og den slags skal naturligvis udnyttes. Sammen med Julie og Line, mine to andre veninder, har jeg booket in Airbnb midt i det hele og vi har faktisk ikke andre planer, end at nyde livet.

Som I måske har set henne på snappen, så har det altså ikke været helt nemt at pakke. Den ene vejrudsigt lover efterår og den anden lover høj sommer. Jeg håber og satser på det sidste og det har jeg også pakket efter #wishmeluck

Vi rejser kun med håndbagage og det sætter naturligvis sine begrænsninger. Heldigvis har jeg lige nået at anskaffe mig et par stykker af de bedste rejsestørrelses-shampooer fra Davines. Dem har jeg næsten altid med mig, når jeg er på farten og duften af dem, minder mig kun om rejser og gode tider. Toilettasken fra Broste er også helt ny og er simpelthen så fin og passer jo perfekt ind i min lyserøde besættelse 😉

Men nu til det vigtigste af det hele; Uret fra Daniel Wellington. Kan I huske, at jeg viste det frem i sidste måned og fortalte lidt om, hvor mange steder man faktisk kan købe det i Danmark? Det skal også med til Paris, for selvom ferie handler lidt om at glemme tid og sted (eller måske ikke sted) så er det nu meget rart, at kunne følge med i hvad klokken er. I samme forbindelse er jeg teamet op med de søde mennesker henne hos Daniel Wellington, som gerne vil tilbyde alle mine læsere 15% rabat på hele deres webshop. Koden er wewonder og udløber først d. 15 August, så der er endda god tid til lige at tænke sig om. De tilbyder naturligvis fri fragt i hele verden.

Igen bliver der nok lidt stille herinde imens jeg er afsted. Jeg har forberedt et par enkelte indlæg og hvis jeg får tid, så kan det også være, at jeg kigger ind med en opdatering fra byernes by. Ellers må I endelig huske at følge med på Insta og selvfølgelig snappen (Miekirstine)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments