A TOUCH OF FRENCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Coat: Minimum (SIMILAR HERE) Trousers: & Other Stories (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

I går var altså en mærkelig dag. Sådan rent vejrmæssigt. Det regnede nærmest hele tiden, men solen skinnede også mere eller mindre hele tiden. Jeg bliver aldrig klog på den danske sommer. Som I kan se, var mit outfit ikke ligefrem regnvejrs-venligt, men himlen sendte altså også nogle andre signaler, da jeg skulle ud ad døren. Jeg overlevede heldigvis og det gjorde mine hvide sko mirakuløst også.

Jeg kan ikke løbe fra, at mit outfit måske er en smule fransk-inspreret. Eller sådan er det nok altid, når man hopper i en trench coat. Nu er det jo sådan, at jeg rejser til Paris i morgen, så jeg har store planer om at køre den franske stil lidt endnu 😉 Mine bukser fra & Other Stories er et af mine nyeste køb og jeg er simpelthen blevet SÅ glad for dem. De passer til det meste og får desuden så mange fine komplimenter med på vejen.

I skrivende stund er jeg ved at gøre mig klar til aftenens begivenheder. Jeg skal nemlig til netværksfest med Bloggers Delight. Og nu undrer I jer måske over, hvorfor jeg pludselig skal til fest hos et andet netvæk. I kan næsten selv gætte hvorfor 😉 Jeg har har jo sagt, at bloggen går en meget spændende tid i møde og lad mig lige endnu engang slå fast, at jeg virkelig glæder mig til at præsentere jer for de ting, vi går og brygger på.

Kan I have en skøn aften ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments