ET PINK TILBAGEBLIK

IMG_9219Adlinks: Top: Envii (HERE) Trousers: Mango (SIMILAR PAIR HERE) Sandals: & Other Stories (ON SALE HERE) Bag: A.P.C

Nu hvor det danske sommervejr opfører sig så tarveligt, så kan det næsten gøre helt ondt at kigge på de her billeder, fra sidste uges ferie i fantastiske Kroatien. Selvom jeg på ingen måde kan tillade mig at klage eller brokke mig, så er det alligevel en smule hårdt at tjekke ind på Insta og snappen i disse dage, for det føles virkelig som om, at alle er rejst mod sydligere himmelstrøg. Næste sommer tror jeg faktisk, at jeg vil strække min sommerferie til at vare i to uger. Det er bare som om, at en enkelt ikke er helt nok. Jeg har i øvrigt sat lidt tid af i dag, til at arbejde på den mini guide til Kroatien, som jeg har lovet jer. Den kommer snart ?

På billederne er jeg hoppet i flere af mine favoritter. De fantastiske pink culottes fra Mango, kan jeg desværre ikke finde online nogen steder, men de er købt på udsalg i deres afdeling i Magasin og dengang var der altså en del tilbage. Sandalerne fra & Other Stories, har jeg talt om en million gange herinde og jeg synes stadig, at de er nogen af de fineste i min samling. De er forresten lige kommet på udsalg og hvis ikke det var fordi, at de næsten ingenting kostede i forvejen, så var jeg altså blevet en smule bitter 😉

Dagen i dag bliver rar. Den står bl.a på behandling hos min hud-guru, Anne-Mette, et besøg hos Noise PR og måske en lille smule udsalgsshopping, hvis tiden bliver til det. I aften skal jeg være hjemme og GLÆDER mig. Det er min første hjemmeaften i jeg ved ikke hvor længe og jeg trænger bestemt til lidt alenetid.

Kan I have en skøn dag ?

IMG_9266IMG_9258IMG_9267

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments