LØRDAGSSTILEN

IMG_9439Adlinks: Jumper: Custommade (ON SALE HERE) Jeans: WELOVE (HERE) Shoes: Isabel Marant (HERE) Bag: A.P.C (IN BLACK HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg brugte det meste af dagen på at pakke ud, falde på plads, handle ind og ordne nogle forskellige praktiske sager. Sidst på eftermiddagen mødtes jeg med Kat, skød de her billeder og kørte et smut i Frederiksberg Centret. Egentlig skulle jeg bare have lidt pynt til det event, jeg skal holde her i eftermiddag, men jeg endte naturligvis også med at gå et smut i & Other Stories. Deres udsalg er altså ret crazy og der var SÅ mange pæne sager. Jeg endte selvfølgelig også med at shoppe lidt, men typsik, så var de ting, jeg forelskede mig mest i naturligvis nye varer. Vi snakker om de her bukser og den her T-shirt. Nogle gange kan det altså godt betale sig at købe de ting, som man aller helst vil have. Også selvom de ikke er på udsalg. Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg bliver rigtig glad for begge dele.

Hvis vi lige skal snakke lidt om det jeg havde på i går, så var det sådan et outfit, som passede perfekt til dagens tema; afslappet og funktionelt. Blusen fra Custommade tror jeg faktisk aldrig at jeg har vist herinde? Det er bestemt ikke fordi jeg ikke har brugt den. Faktisk er det en af mine favoritter når det kommer til de dage, hvor jeg ikke orker at tænke specielt meget over mit outfit. Hvis nogen skulle mange sådan en, så er den på udsalg henne hos Boozt i disse dage.

Kan I have en skøn søndag aften ? Hvad enten den byder på VM finale, pizza, ferie eller søndagsdrinks som min.

IMG_9457IMG_9385IMG_9392

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments