BLOMSTERKJOLER & LØRDAGSPLANER

IMG_9290Adlinks: Dress: Superdry (ON SALE HERE) Sandals: Gardenia Bag: A.P.C 

Som jeg nævnte i går, så har jeg stadig et hav af billeder fra Kroatien og selvom byen vi boede i, var mikro lille, så var det altså lidt af et mekka, når det kommer til fine baggrunde. Sådan synes jeg næsten altid det er, når jeg rejser sydpå 🙂

Jeg har ingen anelse om, hvilken af dagene billederne her er fra, for som sagt smelter de fuldstændig sammen og ligner hinanden. Pointen med det her indlæg er jo i bund og grund også mit outfit, som på alle tænkelige måder er et sommerligt et af slagsen. Kjolen har faktisk hængt i min garderobe i lang tid og og ventet på de der helt varme sommerdage. For det kræver den, med sin korte længde og meget lette materiale. I næste weekend tager jeg til Paris og lige nu ser det ud til at blive rigtig varmt dernede. Holder det stik, så tror jeg også at den skal med derned.

I skrivende stund er jeg på vej ud til min søster i Vanløse, hvor jeg skal tilbringe min lørdag aften. Jeg får set mine små nevøer alt for lidt for tiden og jeg savner dem konstant og føler næsten at de er vokset, hver eneste gang jeg ser dem. Det er en af ulemperne ved at være på farten konstant.

Kan I have en skøn aften derude ?

IMG_9339IMG_9297IMG_9306

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments