PINK PINK PINK

IMG_2905Adlinks: Top: Mango (HERE) Trousers: Mango Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C

Torsdag aften, som også var skt. Hans aften, var jeg hoppet i lyserød fra top til tå. Min lyserøde besættelse, vil tilsynladende ingen ende tage. Toppen er den der helt perfekte tank-top fra Mango, som jeg har erklæret min kærlighed til, tidligere. Da den kom på udsalg i lyserød, så havde jeg jo ikke det helt store valg 😉

I år blev det ikke til det helt store bål-kigning. Til gengæld mødtes Kat og jeg til en drink på vores stamsted hjemme på Nørrebro. Efterfølgende satte vi kursen ind mod byen, hvor vi var inviteret til middag på den helt nye restaurant El Nacional. Det var SÅ SÅ SÅ lækkert og jeg lyver ikke når jeg siger, at den forret jeg fik, var noget nær den bedste, jeg har fået i hele mit liv. Kæmpe anbefaling herfra. Efterfølgende kørte vi hjem i lyn og torden og da jeg endelig landede i sengen gik det op for mig, at jeg faktisk var blevet en smule fuld. Det er simpelthen utroligt hvad der sker her om sommeren. Det er som om, at hver dag næsten er en fest eller at de mindste ting er en god undskyldning for et ekstra glas rosè 😉

I skrivende stund er jeg netop hoppet på toget mod Fyn. Jeg trænger lige til et par stille og rolige dage med min familie. Jeg håber sådan at varmen bliver lidt endnu, for jeg kunne godt bruge et dyp eller to i lillebælt.

Kan I have den skønneste lørdag ♥

IMG_2901

IMG_2926

IMG_2895

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments