BLUE BIRD

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuit from Envii (HERE & HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C Scarf: Zara

Mandagens outfit bestod af blå med blå og da jeg skulle finde overskriften til indlægget, var der flere interessante muligheder; blå mandag, monday blues og så den gode klassiske blue bird, som jeg naturligvis endte med 🙂 Sættet er fra Envii og I har allerede set det flere gange herinde og endda også i flere farver. Hvis nogen skulle være fristet, så kan jeg afsløre, at det netop er kommet på udsalg til halv pris.

Min mandag startede lige på og hårdt og der var mere eller mindre gang i den hele dagen. Om morgenen var jeg til brainstorm-møde med de skønneste mennesker og vi arbejder lige nu på et projekt, som jeg slet slet ikke kan få armene ned over og som jeg GLÆDER mig til at dele med jer. Jeg ved godt, at det er p**** irriterende, når bloggere skriver sådan her, for vi arbejder sgu altid allesammen på et eller andet “totalt vildt og revolutionerende og tingene bliver aldrig de samme-agtigt projekt”. Men det her ER altså det mest spændende, som jeg til dato har teaset for.

I dag har jeg været tidligt oppe og om to sekunder sætter jeg kursen mod Østerbro, hvor jeg skal til et spændende event, der bl.a handler om denne kokosvand. Husk at kigge forbi senere, for der disker jeg op med en ret lækker opskrift ♥

Til sidst skal jeg lige huske at sige kæmpe TAK fordi I har været så seje til at hjælpe mig med at rydde op min garderobe. Min Tictail blev næsten lagt ned og jeg endte med at måtte gå på posthuset to gange i går, så alle jer der har shoppet, modtager jeres pakker lige om lidt. Jeg planlægger endnu en tur i eftermiddag, så hold jer endelig ikke tilbage, hvis I skal have noget med ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments