SOMMERDAGE, VINSMAGNING & WEEKEND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: Mango (ON SALE HERE) Top: Mango (ON SALE HERE) Blazer: Gestuz (HERE) Jeans: WELOVE (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: A.P.C

I går var en af de dage, hvor jeg blev bekræftet i, at livet bare er sjovere om sommeren. Det var selvfølgelig ikke solskin og 25 grader, men stadig godt nok vejr til, at man kunne bruge en hel eftermiddag og aften, med at køre fra det ene sted til det andet. Formiddagen tilbragte jeg hjemme i min lejlighed og fik styr på et par ting og sager. Om eftermiddagen mødtes jeg med Kat og Emily til gademarked i Elmegade. Her snuppede vi en drink, vendte verdenssituationen og havde det egentlig bare rart.

Kl. 17 satte Kat og jeg kursen ind mod byen, hvor folkene bag Mother (I ved, dem med Pizza) havde inviteret på vinsmagning i deres fine lille vin-butik, Mother Wine,  på Gammel mønt. Jeg er egentlig ofte cyklet forbi butikken, hvor jeg har undret mig over, om det mon også var et spisested, eller hvad søren det egentlig gik ud på. I går blev jeg klogere. Det er ganske enkelt en butik, hvor man kan komme ind og købe de lækreste Italienske vine, som ejerne selv rejser ned og udvælger og køber hjem. Selvsamme ejer gav os også en grundig gennemgang af nogle af de bedste vine, som vi naturligvis fik lov til at smage. Sjældent har jeg mødt nogen, der er så passioneret omkring sit fag og jeg fik en kæmpe lyst til at køre direkte i lufthavnen og hoppe på det første fly til Toscana. Den slags mennesker er simpelthen så inspirerende.

Butikken kører i øvrigt det sejeste koncept, hvor man hver torsdag-lørdag kan komme forbi til en vinsmagning mellem kl. 17 og 19. Priserne starter fra 100 kr. (afhængigt af hvilken og hvor meget vin man ønsker) og dertil er der en lille og virkelig lækker buffet, bestående af italienske specialiteter. Det fungerer helt perfekt som en lille pre-dinner-ting.

Efterfølgende nuppede vi en rigtig middag på Wokshop og til sidst kørte jeg til Østerbro, hvor min veninde havde inviteret på fødselsdagsfest. Kl. ca 03 lå jeg glad og tilfreds i min seng. Igen, livet er bare sjovere om sommeren.

Kan I have en skøn søndag 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments