FREDAGSSTIL OG WEEKENDPLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: MbyM (ON SALE HERE) Shirt: Custommade (HERE) Jeans: WELOVE (HERE) Shoes: Vagabond (HERE) Bag: A.P.C 

Go morgen alle zusammen og aller glædeligste lørdag ♥ For første gang, i jeg ved ikke hvor lang tid, skal jeg tilbringe min weekend her i København og jeg har faktisk ikke kalenderen pakket med planer. Lidt har jeg selvfølgelig, men der bliver også god plads til afslapning og måske lidt oprydning, som min lejlighed virkelig skriger efter. Om lidt tror jeg dog, at jeg vil starte med en løbetur rundt om søerne og senere et smut herned, vinsmagning med Kat og  til sidst fødselsdag hos min veninde. Okay, lidt planer havde jeg så alligevel 😉

Billederne her er fra i går, hvor jeg skød weekenden i gang til fredagsbar på toppen af Illum, med lækre snacks og kolde Aperol Spritz. Slet ikke dumt. Jeg var hoppet i sådan et helt klassisk og simpelt outfit. Da jeg skulle finde ovenstående links opdagede jeg, at Zalando netop har sat min læderjakke ned med 30%. Hvis man er på udkig efter en perfekt læderjakke, så kan jeg varmt anbefale den.

Kan I have en skøn dag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments