BALI DREAMING

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå kom regnen også til København og det har mere eller mindre stået ned i stænger hele dagen. Lidt træls, men nok også godt for en masse ting. Heldigvis har min dag været langt bedre end i går, så jeg klager egentlig ikke. Alligevel kan man godt blive fristet til at kigge tilbage på dage, som var fyldt med sol og farver og så kommer jeg ikke uden om forårets rejse til Bali. Fantastiske Bali. Nu har jeg selvfølgelig ikke været jorden rundt, men af alle de steder jeg har været, er Bali klart det mest fantastiske. Tættere på paradis, tror jeg ikke man kommer og der skal bestemt ikke gå for lang tid inden jeg skal tilbage.

Som afslutning på en grå dag, har jeg lige været i arkiverne og fundet mine bedste billeder. Det kan man næsten kun komme i godt humør af. Husk at I kan se min store guide til Bali lige her.

Rigtig god aften til jer 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2741

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments