POST VACATION BLUES & SPÆNDENDE MANDAGSPLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Top: Mango (HERE) Shorts: Malene Hocke (HERE) Sandals: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Hej venner og rigtig glædelig mandag ♥ Her starter ugen lige med et simpelt sommeroutfit fra sidste uges skønne ferie i Spanien. Det var altså bare en helt perfekt ferie og jeg savner virkelig tiden dernede. Så meget, at jeg næsten har det helt post vacation blues-agtigt. Kender I det? Normalt elsker jeg at komme hjem fra rejser, men når jeg har haft det rigtig godt, så bliver jeg mødt af den modsatte følelse. Heldigvis går jeg en uge i møde, hvor jeg har et hav af spændende og sjove planer, så mon ikke den forsvinder snart.

Noget helt andet er, at jeg simpelthen bliver nødt til lige at kaste et par rosende ord efter den top, jeg har på på billederne. Den er fra Mango og jeg købte den (selvfølgelig) dernede i Mango-land. Da sommeren pludselig kom til DK gik det op for mig, at jeg manglede sådan en helt perfekt hvid stroptrøje. Det fortalte jeg selvfølgelig til Kat og det var hende, der tippede mig om denne. Hun havde ret, den er virkelig helt perfekt og jeg har allerede haft den på tre gange siden jeg købte den. Så er det tip givet videre 🙂

I dag starter jeg med en omgang H.I.T i Fitnessworld og derefter har jeg et par ærinder rundt omkring i byen. Noget af det er faktisk ret spændende, for det handler om en ny kontrakt, der skal underskrives og der kommer snart til at ske en stor ændring her for bloggis. Jeg kan ikke sige for meget endnu, men hvis I følger med henne på snappen (Miekirstine) så kan det være, at jeg løfter lidt af sløret senere. Det var vist lidt af en en cliffhanger 😉

Kan I have en dejlig dag derude  ♥ Husk at tjekke ind igen senere, for der disker jeg nemlig op med en ny opskrift.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments