DEN FINESTE KIMONO & VERDENS BEDSTE FERIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAReklamelinks: Kimono: Sissel Edelbo Top: Mango Shorts: Levis (SIMILAR HERE) Sandals: ASOS (HERE)

Hola Amigos! jeg er tilbage i Danmark efter verdens bedste ferie i Sydspanien. Og her mener jeg virkelig verdens bedste ferie. Jeg havde nurligvis forventet, at vi ville få det godt, men nu hvor jeg ser tilbage, så var det bare nogle helt perfekte dage, fyldt med afslapning, sol, varme, familietid og god mad. Det var selvfølgelig også en lidt anderledes ferie, i forhold til hvad jeg er vandt til. Det skyldes naturligvis, at vi var sammen med mine to små nevøer på hhv. 2,5 år og 9 måneder. Med sådan to går man selvfølgelig ikke ud og spiser hver eneste aften eller fester natten lang. Dagene er startet tidligt (som i virkelig tidligt) og sluttet med hjemmelavet mad og vin på terressen. Det var faktisk lige præcis hvad jeg havde brug for, for jeg vil lyve hvis jeg påstod, at jeg ikke havde været rigeligt ude den seneste tid herhjemme 🙂

Billederne her er fra en af dagene dernede, hvor vi besøgte den smukkeste hvide by, Mijas. Det var brændende varmt, men på en virkelig rar måde. Jeg hoppede i min fantastiske Kimono fra Sissel Edelbo, som allerede er en af mine absolutte sommerfavoritter. I det hele taget vil jeg varmt anbefale lige at smutte forbi Sissel Edelbo’s webshop, hvis man skulle være på Kimono-jagt. Udvalget er nærmest overvældende og man bliver mødt af det ene smukke print efter det andet. De fleste modellerne er kun lavet i enkelte udgaver og derfor kan jeg heller ikke linke til præcis den jeg har på. Lige nu prøver jeg at komme på en god undskyldning for at anskaffe mig en til og så skal det helt sikkert være den her. SÅ smuk, altså.

I dag har jeg været oppe siden kl. 03 i nat (!!) fordi vi skulle flyve meget tidligt i morges. Derfor er jeg også en smule rundtosset og ved siden af mig selv. I skrivende stund prøver jeg at beslutte, om jeg skal løbe en tur for at få lidt mere energi eller kaste håndklædet i ringen og snuppe en middagslur 😉

Kan I have en fantastisk lørdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments