SUMMER SUIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Top: ASOS (HERE) Skirt: Derek Lam from By Lèontine (HERE) Sandals: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Som lovet kommer der her et par billeder af onsdagens outfit. Det er sjovt, for det er blevet varmere og varmere for hver dag, siden vi kom herned. Lige da jeg ankom, blev jeg faktisk en smule i tvivl om, om jeg havde været liiiiidt for optimistisk da jeg pakkede, for jeg har kun sommertøj med. Ingen lange bukser og ingen langærmede bluser. Det har der heldigvis slet ikke været brug for de sidste par dage.

I går var jeg hoppet i hele to nye sommerting. Blusen er fra ASOS og er sådan en, som jeg med sikkerhed får brugt flittigt her over sommeren. Nederdelen fra Derek Lam er klart den smukkeste i min samling og er endnu et lille masterpiece fra Lily’s fine webshop.

Jeg vil løbe igen, for selvom jeg er på ferie, så har jeg stadig lidt arbejde der skal klares og et par nevøer, som skal passes. Kan I have en skøn aften ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments