EN LEOPARDKJOLE & ET NYT LAND

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Dress: Munthe (HERE) Sandals: ASOS (HERE)

I går gik turen til endnu et nye land, hvis man kan kalde det det. Nærmere bestemt Gibraltar og billederne her er faktisk skudt på toppen af landets store klippe. Jeg var hoppet i leopardkjolen fra Munthe, som jeg efterhånden har haft med på en del rejser. Den er helt perfekt til de varme temperaturer og så er den nem at have med i kufferten.

Speaking of kuffert, så er jeg rejst herned med håndbagage og det sætter jo sine begrænsninger. Jeg har måtte pakke yderst let, for det er jo vigtigt at huske på, at jeg er landet mit i Zara og Mango-himlen. Det har jeg bestemt tænkt mig at udnytte og i dag skal vi faktisk bruge formiddagen på lidt shopping i Marbella. Jeg har mange ting i kikkerten, men aller mest den her fine kjole.

Kan I have en skøn dag alle zasammen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments