HEY SAILOR

IMG_2781Adlinks: Dress: Envii (HERE) Sandals: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hvis der er noget, der altid fungerer, så er det en god klassisk stribet kjole. Sådan har jeg egentlig altid haft det og de gode striber, har bestemt også redet mig ud af en del tøjkriser. Billederne her er fra i torsdags, hvor jeg var hoppet i den skønneste, bløde og behagelige kjole fra Envii, tilsat mine nye og fine sandaler fra ASOS. Dem kan jeg altså virkelig anbefale, hvis nogen stadig skulle være på sandaljagt 🙂

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem efter at have deltaget i verdens varmeste løb. Nærmere bestemt Alt for Damernes kvindeløb. Det hører I selvfølgelig mere om meget snart. Når jeg lige har fået et koldt bad og tømt min vandhane, så har jeg en middagsaftale med min veninde på Tribeca NV. Jeg blev så forelsket I det sted, sidst jeg var der og GLÆDER mig til at tilbringe en sommeraften i deres fantastiske gårdhave. Et sted mellem det og søvn, skal jeg også lige have pakket en kuffert, for I morgen rejser jeg til Marbella, hvor hele min familie allerede er i fuld gang med at holde ferie. Jeg GLÆDER mig.

Inden jeg lukker ned for i dag og ønsker jer en god aften, så må jeg hellere lige huske jer på at I skal følge mig henne på snappen. Jeg er gået all in på det medie og har endda overvundet min generthed og er begyndt at tale til kameraet. Det er store sager 😉 I dag kan i bl.a se hvordan det egentlig gik til løbet og hvad jeg lige har købt her til eftermiddag. Mit brugernavn er Miekirstine.

Kan I have den skønneste aften ♥

IMG_2747

IMG_2793

IMG_2744

IMG_2799

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments