DET PERFEKTE SOMMERSÆT, OVERKSUD PÅ INSPIRATIONSKONTOEN OG FREDAGSPLANER

IMG_2552Adlinks: Top & Skirt: MbyM Shoes: Vagabond

Hej alle zusammen og rigtig glædelig fredag ♥ Her får I lige et par pool-outfitbilleder fra i tirsdags, hvor jeg var iført det helt perfekte sommersæt fra MbyM. Et sæt, som efterhånden har hængt i min garderobe i et par uger og ventet på den der helt perfekte sommerdag og den kom endelig i tirsdags. Det var dagen hvor turen gik til Ystad, vejrudsigten lovede sol og sommer, tøjet spillede og jeg følte mig lidt som en prinsesse, da jeg gik rundt i de smukke omgivelser. Jeg har simpelthen SÅ mange fine billeder fra den tur, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Det er i øvrigt sjovt med den slags, for jeg husker tydeligt hvordan jeg i sidste uge, følte mig totalt uinspireret og kunne slet ikke komme i tanke om hvad jeg skulle skrive om herinde og hvad jeg skulle dele med jer. Pludselig sker der en million milliard spændende ting og så har man computeren fyldt med godt materiale, som bare venter på at blive delt. Desværre er det nok bare lidt dårlig timing, for noget sige mig, at I kun bruger en minimal tid foran jeres computer i disse dage. Jeg har det egentlig lidt på samme måde og de gode indlæg tager tid at lave. Den tid kan bare være svær at finde, når solen skinner, Distortion og diverse middagsaftaler og andre sjove ting og sager kalder. I går aftes var jeg dog ganske fornuftig og brugte faktisk det meste af tiden foran computeren. Dog oven på en hyggelig torsdagsbar i solen og så ved vi jo godt, at det kan være svært at ramme et vildt produktivitetsniveau 😉

I dag har jeg været tidligt oppe, for jeg er seriøst bagud på alle punkter. Sådan går det, når man rejser to gange på en uge. Min lejlighed ligner jeg ved ikke hvad, min indbakke trænger til kærlighed og mit køleskab er rungende tomt. Med andre ord, er der nok at gå i krig med. Til gengæld kan ser jeg frem til dagens afslutning, for der cykler jeg nemlig nordpå sammen med Emily og Kat, hvor den står på bobler og middag. Fik jeg sagt, at I skal huske at følge med på snappen? Jeg hedder Miekirstine.

Må jeres fredag blive skøn og fuld af af solskin ♥

IMG_2572

IMG_2555

IMG_2560

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments