GREENHOUSE

SAMSUNG CSCDress: Heartmade from MyLèontine (HERE) Lace top: Custommade (HERE) Shoes: Gardenia (HERE

Hej fra smukke smukke Sydsverige. Her har jeg tilbragt det seneste døgnstid på Ystad Saltsjöbad sammen med Maria Nila og en håndfuld af de bedste blog-kollegaer. Alt har simpelthen været så skønt, afslappende, sjovt og lækkert. Det hele har spillet og det var lige præcis sådan et par dage jeg trængte til, efter weekendens festival. Engang imellem skal jeg altså lige nive mig selv i armen for at tro på hvor heldig jeg er, med alle de her fine oplevelse.

Vejret heroppe har været intet mindre end fantastisk og det føles faktisk lidt som om, at vi er rejst sydpå. I går tilbragte vi eftermiddagen ved poolen med solbadning og kolde drinks. Min kærlighed til Ystad Saltsjöbad er bestemt ikke blevet mindre, siden jeg var her for en månedstid siden. Faktisk præcis en måned i dag.

Billederne her er fra i går, inden den fantastiske middag og jeg var hoppet i min helt nye kjole fra Heartmade. Er den ikke bare smuk? Jeg er helt forelsket i printet og når man kommer tæt på, så har den simpelthen så mange fine detaljer, at den er et lille kunstværk i sig selv. Den er fra Lily’s fine Webshop, som jeg også har talt om tidligere. Jeg kunne seriøst købe mig fattig derinde og udvalget vidner bestemt om, at Lily har vanvittig god smag. Min næste ønske må blive den her fine sommerkjole.

Om lidt går turen hjem til København og jeg kan næsten ikke overskue tanken om min lejlighed og alle de tasker, der skal pakkes ud og tøj der skal vaskes. Der er ingen vej udenom, for jeg rejser allerede ud i verden igen på mandag. Måske ender jeg med at udskyde det hele, for der er jo også Distortion hjemme på Nørrebro i dag og når solen skinner og musikken spiller, så er der intet, der slår en kold øl.

Kan I have en skøn dag ♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments