BLUE BIRD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Top: Envii (HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Jacket: MbyM (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Shoes: Isabel Marant (HERE)

Blå er og bliver min yndlingsfarve og det er afgjort også den farve, som fylder mest i min garderobe. Det er egentlig ikke noget jeg er bevidst om, når jeg shopper, men hvis jeg forelsker mig i noget, så er er det altid blåt og er det noget, som findes i flere forskellige farver, så vælger jeg den blå. It always works.

Billederne er fra i går, hvor vejret jo lige pludselig gik hen og blev ganske hæderligt – som de siger i vejrudsigten. Lige pt. bekymrer jeg mig dog mere om, at de pludselig snakker om 25 grader på søndag. Som udgangspunkt lyder det jo ganske rart og lækkert, men på søndag har jeg altså planer om at løbe det der marathon og sidst jeg kastede mig ud i en lang distance og høje temperaturer, var det bestemt ingen succes. Jeg håber virkelig, at sommeren lige gider at vent en dags-tid med at komme. Og så må den altså blive lige så længe den har lyst.

Dagen i dag skal bruges på arbejde, en lille bitte (og sidste) løbetur, nye vipper, et event og så lidt mere arbejde. Kan I have en skøn torsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments