PIZZA NIGHT OUT

PIZZA NIGHT OUT 1

Adlinks: Dress: Pieces (HERE) Jeans: Samsøe Samsøe (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hej alle zusammen og rigtig glædelig onsdag ♥ Der var lige lidt mere stille herinde i går, end der plejer at være på sådan en helt almindelig tirsdag. Som udgangspunkt opdaterer jeg gerne to gange om dagen, men en sjælden gang imellem bliver jeg helt blank og aner simpelthen ikke hvad jeg skal sige, vise eller fortælle. I går var sådan en dag og så har jeg lært, og erfaret, at det er bedst bare at forblive stille.

På trods af skriveblokade, blæsevejr og en hjerne, der aldrig fungerede helt optimal, havde jeg en virkelig rar dag. Jeg startede med morgenmad sammen med skønne Emilie og sluttede med Pizza-fest på Gorms sammen med min madklub. Det er altså hvad jeg kalder en god mad-dag, og som om det ikke er nok, så har jeg faktisk også en frokostaftale ude i byen i dag. Jeg lever godt for tiden, men nu skal jeg selvfølgelig også tanke op til søndagens marathon 😉

Billederne skudt foran Gorms i magstræde, lige inden den store middag. Jeg var hoppet i en helt ny kjole fra Pieces, som desværre ikke ser ud til at være kommet online endnu, men modellen findes dog i det her fine print. Nu vil jeg få slæbt mig selv en tur ned i Fitness World og få lagt en sidste hånd på mavemusklerne, inden søndagens vanvittige løb.

Kan I have en skøn tordag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments