STREET STYLE & BLOMSTERPRINT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dress: Superdry (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Her får I lige et helt klassisk streetstyle-agtigtig billede, som er skudt midt på Købmagergade. De er fra i går, hvor det stadig var sommer og bare ben-vejr. Som I ske så henne på Insta og snappen, så tilbragte jeg eftermiddagen med åbning af den helt nye Superdry-butik. I den anledning, var jeg naturligvis iført min favorit-style fra deres nuværende kollektion. Den smukkeste sommerkjole med bare skuldre. I næste uge kommer der mange flere billeder fra åbningen.

Om aftenen cyklede jeg ud på Bryggen, hvor aftenens madklub fandt sted. Det var i bedste engangsgrill-stil og kold vin. Det er virkelig længe siden, at jeg sidst har gjort den slags. Så længe, at jeg tydeligt kunne mærke, at min krop er blevet ældre og bliver en anelse øm, efter et par timer i græsset 😉

I aften står den igen på middag og denne gang med mine gymnasieveninder. Det bliver dog på den mere traditionelle måde 🙂 Nu vil jeg hoppe på cyklen og køre en tur til Vanløse og kysse mine små nevøer farvel. I morgen rejser til til Malaga, hvor de skal være den næste måned. Det er altså hårdt for deres moster 😉 Heldigvis smutter jeg ned og besøger dem om et par uger.

Kan I have en skøn aften ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments