MAGIC SUMMER NIGHTS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Top: MbyM (HERE) Jeans: ASOS (SIMILAR HERE) Shoes: Geoigia Rose from Sarenza (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Danmark er magisk i disse dage. Intet mindre. I går var en af de dage, hvor jeg næsten kunne rumme flere smukke ting, da jeg gik i seng. Jeg vågnede op hjemme på Fyn og tog en løbetur ud i den grønne skov. Kombinationen af det skarpe morgenlys og nyudsprungne bøgetræer var tryllebindende. Da jeg jeg kom hjem til Nørrebro, blev jeg mødt af det her syn, lige ved min hoveddør og om aftenen var jeg ude og spise med med Kat, hvor maden, temperaturen og stemningen lige fik sat prikken over i’et. Jeg er vild med dansk sommer.

For lige at fortsætte i den positive rille, så er det også ret fantastisk, endelig at kunne bruge de der sommer-items, som længe har ligget i garderoben og og ventet på højere temperaturer. Mine sko har jeg f. eks haft liggende siden starten af Marts og dengang jeg købte dem, troede jeg ikke at foråret vil være så lang tid om at ankomme.

Dagen i dag bliver en travl en af slagsen. Min to-do liste er lang og jeg har et hav af hængepartier, som skal klares. I ved, alt det man bare udskyder, når sommeren pludselig ankommer. I aften smutter jeg til Vanløse, hvor jeg har en aftale med mine nevøer og noget med snobrød og et bål.

Kan I have en skøn dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments