DE FØRSTE SOMMERDAGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra Stella-Nova

Ser man lige bort fra gårsdagens dårlige løbeoplevelse, så er jeg inde i en af de perioder, hvor jeg virkelig føler mig heldig og i ny og næ tænker, om nogen mon holder hånden over mig. Dén ene uge, hvor vinteren vælger at kommer tilbage, tilbringer jeg på Bali og den dag jeg kommer hjem, vender foråret tilbage. Tilmed kommer sommeren, bedst som jeg tager til Fyn for at holde forlænget weekend. Jeg er meget taknemmelig og har virkelig haft nogle skønne dage  ♥

Jeg er sikker på, at de fleste af jer også har nydt det fuldt ud og lur mig om I ikke har lavet alt andet end at sidde foran computeren og læse blogs. Det har jeg i hvert fald og derfor har der også været lidt stille herinde. I morgen begynder hverdagen igen, men det har jeg egentlig ikke noget imod. Den kan jeg også ret godt lide. Når myldretiden har lagt sig, sætter jeg kursen hjem mod København, hvor jeg har et par travle, men gode dage i vente. Jeg starter med en mandagsdate med Kat, som jeg faktisk ikke har set sådan rigtigt siden vi kom hjem fra Bali.

Hvis vejret forstætter i samme stil i næste weekend, så ender jeg sikkert med at tage tilbage til Fyn. Det er unægteligt mit yndlingssted, når foråret og bøgetræerne blomstrer.

Her får I lige et par billeder fra de seneste dage, som mest af alt har handlet om sol, sommer, mad og andre skønne ting ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fyn når den er finest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har bagt Cathrines babana-cookies, som kan laves på to ingredienser. Jeg havde svært ved at tro at det kunne lade sig gøre, men de blev overraskende gode og skal klart prøves igen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mors fantastiske Meetza. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments