ARMY KIND OF GIRL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Jacket: Envii (SIMILAR HERE) T-shirt: Storm & Marie (HERE) Jeans: Gina Tricot (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Boots: Adax (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg vist tydeligvis besluttede mig for at gå all in på Army-stilen. Ikke noget der sker specielt ofte og egentlig var det vist også bare en tilfældig kombination af, at mine grønne jeans matchede med den jakke, jeg havde pakket i kufferten her til Fyn.

Nu hvor vi snakker om jakken, så er den faktisk af nyere dato og var et af de fund jeg gjorde mig, da Envii holdt lagersalg i København i sidste weekend. Jeg kunne altså ikke undgå at blive totalt fristet, da den hang der i min størrelse, til næsten ingen penge. Og en Army jakke kan man da altid finde plads til i garderoben, ikke sandt? Nu hvor det var et lagersalg, så findes den nok hverken online eller i butikkerne længere, men heldigvis er der jo andre, som laver dem og ASOS kommer altså med et ret godt bud og det sammen gør Vero Moda.

Til sidst bliver vi nødt til også lige at snakke om vejret, for hold nu op hvor er det bare fantastisk. Jeg føler mig virkelig heldig over, at jeg får mulighed for at nyde det her på skønne Fyn. Jeg ELSKER København om foråret, men jeg holder endnu mere af at være i naturen. I dag står den på sæsonens første halvmarathon og selvom man ikke må klage, så er jeg faktisk en lille bitte smule bekymret for de høje temperatuer. Det kan godt ende med at blive lidt af en udfordring, når kroppen ikke er vandt til det. Det må bære eller briste 😉 Husk at I sikkert kan følge med i resultatet henne på snappen (Miekirstine)

Kan I nyde lørdagen derude ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments