BLUE BIRD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Knit: Envii (SIMILAR HERE) Jeans: Mango Bag: Mango (HERE) Shoes: Isabel Marant (HERE)

Jeg er endelig hjemme på Fyn, hvor jeg har planer om at blive de næste mange dage. Der findes intet bedre sted i verden, når Maj viser sig fra sin mest fantastiske side. Togturen gennem det grønne og blomstrende landskab, var helt fantastisk og selvom DSB igen igen blev over en halv time forsinket, så gjorde det ingenting. Der skal mere til at gøre mig sur, på dage som de her 🙂

Billederne her fra onsdagsens tidlige aftentimer og det er jo ikke fordi jeg var iført noget revolutionerende, som kræver lange beskrivelser. Jeg vil alligevel lige endnu engang slå et slag for min blå ruskindstaske fra Mango. Jo mere jeg bruger den, jo højere elsker jeg den. Det er simpelthen den helt perfekte hverdagstaske. Hvis nogen skulle mangle sådan en, så har I altså en sikker vinder her.

Om få sekunder hopper jeg i løbetøjet og smutter en tur ud i skoven. I kan tro at jeg glæder mig, for her på Fyn er alt næsten lige så grønt som i Ubud 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments