MAJ DU MILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: MbyM (HERE) Top: Envii (HERE) Jeans: Mango Shoes: Adidas from Sarenza (HERE) Bag: Balenciaga (SIMILAR HERE) Necklace: Fredesblog x HVISK (HERE)

Sådan så jeg ud i går, som endte med at blive en lidt mere travl dag, end forventet. Egentlig skyldes det, at jeg valgte at rykke min tur til Fyn fra torsdag til i dag (!!!). Jeg havde lige overset, at DSB startede noget sporarbejde torsdag, som gjorde  min rejse betydelig mere besværlig. Det betød så, at jeg lige pludselig skulle nå at ordne klare og lukke flere forskellige ting, på den halve tid. Men det endte lykkeligt og alt er godt. Her til morgen har jeg lige et enkelt møde og derefter sætter jeg kursen mod fine Fyn, hvor jeg ikke har været i noget der føles som evigheder.

Selvom dagen var presset, så var humøret højt, for kan man blive andet end glad i låget, når Maj viser sig fra sin aller mest fantastiske side? Det var også for første gang i år, at jeg cyklede byen tyndt iført en ruskindsjakke. Og så endda en lyserød en af slagsen i det det blødeste og lækreste ruskind. Åh hvor jeg dog ELSKER forår.

Nu vil jeg tømme min kaffekop og komme igang med onsdagen. Må jeres dag blive skøn og fyldt med solskin ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments