MANDAGSSNAK, SURFERSTIL & VERDENS BEDSTE SOMMERTOP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks: Top from Custommade (HERE) Old levis denim shorts (SIMILAR HERE)

Det er jo slet ikke til at forstå, at de her billeder faktisk er under en uge gamle. Nærmere bestemt er de fra i Tirsdags, hvor jeg stadig befandt mig på Bali. Det var faktisk den dag, hvor vi kørte til Ubud og som I f. eks kan se HER, så skiftede jeg til et mere ubud-yoga-zen-outfit. Man skulle næsten tro, at det var et bevidst valg, men faktisk endte jeg i en sharong, fordi jeg hoppede i de blå bølger, få minutter efter at billederne her blev skudt. Jeg havde ikke lige overvejet at medbringe et håndklæde, men så er det jo godt, at en sharong nærmest ikke koster noget som helst dernede 😉

På billederne er jeg iført den famøse Elvira-top fra Custommade som ganske enkelt er den ultimative sommertop. Den er pæn, behagelig og top-feminin. Der findes efterhånden også en pæn samling af den i min garderobe og jeg elsker hver og en.

Hvis vi lige skal vende tilbage til situationen her i Danmark, så kan jeg fortælle, at jeg startede min mandag med at løbe en laaaaang tur. Hvis I følge med på snappen (Miekirstine) så kan I da også se lidt opdateringer fra turen. For to sekunder siden fik jeg også tilmeldt mig Københavns marathon og i dag er der lige præcis 21 dage til. Jeg mangler stadig at få løbet den der 30 km-ish-tur og tvivler på at jeg når det inden. Dog skal jeg løbe Lillebælt halvmarathon på lørdag, så der får jeg da mulighed for at teste forman af.

Om lidt kommer min veninde til middag og jeg har bl.a kastet mig ud i dem her og en lækker salat. Jeg håber at jeg lige når at få skudt et par billeder af den, så I også kan nyde godt af opskriften. Jeg tror at vi startet med et glas kølig vin på altanen. Bare fordi vi ENDELIG kan.

Kan I have en skøn aften 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments