KØBENHAVN I BAGGRUNDEN OG NYE KØB

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Coat: Monki (ON SALE HEREKnit: ASOS (HERE) Trousers: H&M Shoes: Adax (HERE) Bag: Mango (HERE) Necklace: HVISK x Fredesblog (HERE)

Tirsdagens outfit, tilbage i de Københavnske gader. Jeg forlader dog snart byen igen, for at tilbringe påskedagene i det fynske med min veninder. For tiden synes jeg ikke at jeg laver andet, end at rejse frem og tilbage 🙂 Det er selvfølgelig skønt og jeg klager bestemt ikke, men jeg glæder mig efterhånden til at kunne pakke min kuffert ud, sådan rigtigt, og fylde mit køleskab op, uden at føle, at jeg bidrager til madspild 😉

I går var jeg på farten det meste af dagen. Jeg startede hos The Powder Room, hvor mine vipper fik en meget tiltrængt opfyldning. Husk forresten lige at I stadig kan benytte det her tilbud, hvis I overvejer at få lavet vipper. Det kan SÅ meget anbefales. Efterfølgende var jeg til møde hos mit bureau, Buzzanova, og til sidste mødtes jeg med Kat, som jeg ikke havde set i lang tid. Så vi legede fredag på en tirsdag og drak en fyraftensøl og vendte en masse ting og sager.

Da jeg kom tilbage fra Mallorca lå den fine grønne jakke og ventede på mig på posthuset. Nogen vil nok kalde det for en vinterjakke, men jeg vil nærmere sige overgangsjakke. Jeg kunne i hvert fald ikke holde mig tilbage, da jeg spottede den på udsalg.

Derudover vil jeg altså også lige give min nye taske et par ord med på vejen. Som jeg nævnte i sidste uge, så har jeg efterhånden været på jagt efter en pæn taske, som kan rumme min computer, i noget der føles som evigheder. Den slags hænger altså ikke på træerne, skulle jeg hilse og sige. På Mallorca fandt jeg den i Mango, til ingen penge og så er den endda i ægte ruskind. Vi skal nok blive rigtig fine venner.

Til sidst skal jeg kort nævne, at jeg selvfølgelig også tilbragte en del tid foran skærmen, for at følge med i de forfærdelige begivenheder i Belgien. Jeg sender mine bedste tanker derned og håber virkelig at alt den ondskab snart må få en ende.

Kan I have en skøn onsdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments