HAWAII VIBES

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Sweatshirt: Pull & Bear (HERE) Jeans: H&M Trend (SIMILAR HERE) Boots: Adax (HERE) Necklace: HVISK x Fredesblog (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Endnu et par outfitbilleder, med skønne Mallorca i baggrunden. Som blogger møder man jo altid lidt af et baggrunds-mekka når man rejser sydpå. De kan bare et eller andet med farver dernede og jeg forelskede mig f. eks straks i den fine lygtepæl 😉 Derudover har det slet ikke været så slemt at komme hjem til Danmark, for det er jo som om, at foråret for alvor kom, mens jeg var væk.

I dag har jeg igen været tidligt oppe, da jeg har en del der skal ordnes, inden påskeferien. Det er egentlig sjovt med den påske, for det kommer bag på mig hvert eneste år, hvor hellig og lang den er og hvor mange der holder fri hele ugen. Min mail er i hvert fald meget stille og jeg modtager enormt mange auto replies. Men det er jo skønt at folk holder fri og det motiverer mig også til selv at skrue lidt ned for tempoet.

Min sweatshirt er forresten et af de køb, jeg gjorde på Mallorca. Den er fra Pull & Bear, som jeg faktisk kun kender fra ASOS. De havde en kæmpe butik dernede, som jeg tilfældigvis kom til at gå ind i. Der var altså mange fine ting og det var især deres udvalg af sweatshirts, som jeg kunne kunne stå for. Som I kan endte jeg med at gå for Hawaii-versionen, med det var ikke nemt, når man også kunne vælge mellem Los Angeles, Malibu og Californien.

Kan I have en skøn dag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments