GYLDNE PRIKKER OG EN LANG REJSEDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJacket: Storm & Marie (HERE) Bag: A.P.C (HERE) Trousers: Mango

Et lille hej fra mig, her i den sene aftentime. Jeg er atter tilbage i Danmark, efter en alt for lang rejsedag. Vores fly blev et par timer forsinket fra starten, fordi der var strejke over det fransk luftrum. Bedst som vi havde boardet, fortalte kaptajnen, at der ville gå et par timer inden vi kunne lette, fordi vi afventede en tilladelse. Super. Når det kommer til den slags, så har jeg ingen tålmodighed og bliver bare irriteret, selvom jeg godt ved, at det ikke hjælper på noget og at der nok er mange som oplever langt værre situationer. Jeg skal bare være glad og taknemmelig for at få mulighed for at rejse så meget, som jeg gør.

Vi landede i Hamburg lufthavn sidst på eftermiddagen og så var der også et par timers kørsel hjem til mine forældre på Fyn. Her snupper jeg en enkelt overnatning, inden jeg sætter kursen mod København i morgen. Det bliver en kort og lidt underlig uge, for påsken er jo kun 4 dage væk og der har jeg skam også lagt lidt planer.

Billederne er fra en af dagene på skønne Mallorca. Jakken fra Storm og Marie matcher de bukser, som jeg har på HER og jeg glæder mig altså til at bruge det som et sæt. Jeg er simpelthen så vild med printet, som af en eller anden grund minder mig lidt om noget fra Aladdin.

Kan I nyde den smule der er tilbage af søndagen ♥ Jeg tjekker ind igen i morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments