FREDAGSFARVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Coat: H&M (SIMILAR HERE) Trousers: Mango Boots: Adax (HERE) Scarf: Munthe (HERE)

Fredagens outfit fra skønne Mallorca. Eller nærmere bestemt den lille landsby, Valldemossa, som uden tvivl er et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har besøgt. Alt var simpelthen så fint og fotogent og jeg har selvfølgelig taget et hav af billeder. Men skal jeg nok dele med jer på et tidspunkt.

Som I kan se på min påklædning, så er det stadig ikke sommer hernede. Det skal også siges, at jeg er verdens største frossenpind og de fleste andre går altså også uden jakke 😉  Min far var endda ude og bade i går, som I måske så henne på snappen (Miekirstine)

I dag er vores sidste dag hernede og solen skinner allerede fra en skyfri himmel og det skulle eftersignede også blive ret varmt. Så nu vil jeg slukke computeren og få det meste ud af det.

Kan I have en skøn lørdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments