TORSDAGSSTILEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Sweatshirt: Pieces (HERE) Trousers: Storm og Marie (IN BLACK HERE) Boots: Adax (HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Dagens outfit, her fra de forårslune temperaturer. Jeg kan næsten fornemme på de sociale medier, at solen også har vist sig hjemme i Danmark? Det er jo bare skønt.

Hernede går tiden egentlig bare med at holde ferie og opleve øen. Vi har lejet en bil og i dag har vi kørt rundt og kigget på lidt forskellige ting. I kan tro, at vi også får benyttet nogle af de tips, som I har været så søde at dele. Så tusind tak for dem ♥

I dag har jeg være iført to mine mine favoritter pt. Miami sweatshirt fra Pieces og de fine fine bukser fra Storm og Marie. De er stadig ikke til at finde på deres webshop, men de er deres butikker og Zalando forhandler dem også I sort.

Det eneste minus ved den nuværende situation er, at jeg løb så stærkt for at nå det hele i dagene op til afrejse, at jeg ikke fik meget søvn. Det kan jeg tydeligvis mærke, nu hvor det hele er kommet lidt ned i gear. Med andre ord; trætheden har i den grad ramt mig. Da vi kørte i bilen tidligere i dag, var det nærmest fysisk umuligt for mig, ikke at falde i søvn. Der er intet som at blive vugget frem og tilbage 🙂 Jeg tror jeg vil forsøge med en power nap, inden aftenen står på middag og spansk vin.

Vi ses i morgen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments